2006 Guan Lin Fu Shu Puerh

01/09/2010, postat in ceai,puerh

Nu am mai baut puerh facut de Guang Lin inainte,  asa ca nu stiam la ce sa ma astept exact.  In principiu,  are aceleasi caracteristici cu alte shu puerh (inchis) pe care le-am mai baut asa ca nu o sa insist prea mult pe detalii legtate de gust ( ca sa fiu sincer le-am si uitat ). Nu o sa mai fac din acest ceai degraba, deoarece am de gand sa las turta cativa ani sa vad cum isi schimba gustul.

O sa amintesc despre alte detalii. In ultima vreme am studiat apa de la compozitie la cum e incalzita si turnata.   Am observat o imbunatatire la majoritatea ceaiurilor pe care le fac.  Asa ca, ma feresc o vreme sa dau descrieri despre gust ( nu ca fac des asta) .  Chiar daca acum imi plac mai mult unele ceaiuri, e posibil ca in trecut sa nu fi fost eu in stare sa le fac mai bine, asa ca ma feresc sa fac comparatii.  Sper totusi ca din cand in cand sa aveti parte de informatie utila din partea mea. O sa incerc sa pun mai multe posturi legate de partea ‘tehnica’ din spatele ceaiurilor .  De asemenea, voi incerca sa mai fac cateva intalniri in Cluj pe aceasta tema.

O turta de acest fel poate fi cumparata si de la Drumul Ceaiului (de unde am luat si eu). La sfarsitul articolului gasiti un link catre pagina produsului. Stiu ca multi din voi m-ati intrebat daca au magazin online, ei bine, acuma au. Am dat o mana de ajutor sa isi seteze magazinul, dar fiti rabdatori cu ei :). Daca aveti orice problema, puteti sa ma contactati pe mine si o lamuresc eu cu ei 🙂 .

Acest ceai poate fi cumparat aici.

Adauga comentariul tau