Alte reflectii

01/10/2011, postat in jurnal

În ultima vreme am postat mai rar pe bloguri, în special pe cel în Engleza. De fiecare dată când fac asta îmi amintesc mie că blogul nu e o slujba. Fac asta pentru ca îmi face păcere și o fac când simt.ir-leasing.ru

Am pornit Compania Ceaiului, modul meu de a pune la dispozitie ceai. Am subestimat modul in care m-a afectat pe mine. Mi-a stricat ritmul. Pentru o luna doua am pierdut din nou controlul. Viața mea avea un ritm și un sens care a fost oarecum tulburat. Dar nu compania e de vină, ci eu.  M-am lăsat prins în vârtej și nu ar fi trebuit.

Toate probleme se rezumă la ritm și la liniștea mea.  În miezul acestor lucruri, chiar dacă pare dificil, îmi întăresc de fiecare dată niște convingeri.  Voi face totul in ritmul meu cu riscul de a pierde oportunitati. Nu imi place marketingul agresiv și nici prezenta web artificala.  E tentat si oarecum bine sa iti faci un plan,  dar un plan te poate transforma în prizioner. Prefer direcții și guide line-uri.  Viața mea nu e facută din cifre și segmente de timp. Viața mea e baza pe moment.

Ceaiul e un lucru relativ constant pentru mine, chiar daca forma lui de-a lungul timpului s-a schimbat sau a evoluat. Imi permite ca orice se intampla sa ma adun in cateva momente si sa imi amintesc de mine.  Ceaiul nu ma defineste in totalitate,  dar cu singuranta e un obicei care ma caracterizeaza. O sesiune de ceai imi aminteste ca traiesc in prezent si ma ajuta sa constientizez si restul momentelor pentru ca imi amintesc de mine si ce e important pentru mine.

De fiecare data cand pierd ritmul devin tot mai atras de minimalism. Cum am o afinitate catre culturile asiatice, ceai si arte martiale, minimalismul rezoneaza cu mine.   Cred sincer ca avem prea mult si multe probleme ne sunt cauzate de asta.

Categorii:jurnal, Taguri: , Adauga comentariu  
Adauga comentariul tau