Compania Ceaiului

30/06/2011, postat in jurnal

Motivul pentru care am scris puţin mai rar este Compania Ceaiului.  Am deschis compania  recent pentru a putea pune la dispoziţie mai uşor ceaiurile oferite de Canton Tea despre care am tot scris.  Sunt reseller oficial în Romania. Nu o sa fac reclamă agresivă aici pe blog pentru că nu e cazul.

Acum că lucrurile încep să se aşeze, o să revin la oolong-uri. Din când în când,  o să mai postez anumite lucruri care le fac pentru magazin, cum ar fi acest filmuleţ de jos ( prezentare pentru ceainic de sticlă).


Urmează înca doua filmuleţe, unul cu ceai verde şi unul cu ceai negru, acelaşi ceainic. Ar fi corect de menţionat că eu nu prea iubesc ceaiurile de flori chiar dacă se poate obţine un gust relativ placut. De fapt, îmi place doar ceaiul pur şi foarte rar mai beau ceva de genul ceai cu iasomie (care  e ok).

Am avut mari gânduri dacă să pun sau nu pe magazin asta deoarece  sunt singurele ceaiuri din care eu  nu beau. M-am gândit că în cele din urmă, nu sunt pentru mine ceaiurile deci la început măcar, o să las şi ceaiuri de acest gen.

Adauga comentariul tau