Cum se sparge un Tuo Cha

04/09/2011, postat in jurnal,sfaturi

Un tuo cha este mult mai tare decat o turta puerh. Unele sunt atat de tari incat poti sa dai cu ciocanul, si nu se sparg.Dekor okno

Metoda care am aratat-o pentru puerh nu va functiona si in cazul acestor tuo cha. E nevoie de ceva mai delicat.

Cel mai usor este sa infasurati cuibul intr-o panza , apoi sa lasati la abur 20-30 minute. Eu am folosit un wok si un cos de bambus pe care il folosesc la gatit, dar voi, puteti sa folositi  orice aveti la indemana.

Dupa ce sta 20-30 minute,  cuibul va putea fi manevrat relativ usor. Mai lasati la uscat un pic ceaiul si apoi folositi ce aveti la indemana pentru a depozita ceaiul. Eu folosesc oale mici de lut, cu capac, deoarece sunt la indemana la noi.

.gallery {
margin: auto;
background:#f5f5f5;
}

.gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%; }

.gallery img {
/** border: 2px solid #cfcfcf; */
background:#fff; border:2px solid #e8e8e8
}
.gallery-caption {
margin-left: 0;
color:#666
}

Categorii:jurnal, sfaturi, Taguri:, , un comentariu  
Acest post are un comentariu :
12/09/2011, 16:13Desene pentru copii

Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

Adauga comentariul tau