Cum stam cu site-ul

10/05/2009, postat in jurnal

Imi pare rau , am fost cam lenes in ultima perioada. Weekendul acesta  mi-am mutat site-ul si am legat blogul de site-ul principal. Voi incepe sa scriu pas cu pas despre ceai (ce a mai ramas) si in acelasi timp pun contentul si pe site.

Am pus cap la cap o lista cu greselile de exprimare si ma apuc sa le rezolv pe rand. Tot fac poze dar nu sunt multumit de calitatea lor , sper ca pe viitor voi primii ajutor sau voi plati pe cineva sa ma ajute cu pozele si atunci le public.

Mai sunt cateva treburi de design , dar nu dau de designer , asa ca incerc sa ma descurc fara ele .

Bineinteles , nu am lucrat la site fara sa beau ceai. Inainte sa incep am inceput cu un ceai verde chinezesc de primavara , iar in timpul lucrului , pentru comoditate , am bagat un ceai verde japonez , numit tamaryokoucha , despre care voi scrie in curand . Ceaiul se gaseste la demmers daca va intereseaza  (si sper ca in curand si pe site la mine).  Se merita pretul.  Aveti grija sa il faceti pe la cel mult 80 de grade  , daca nu veti bea apa colorata. Folositi metoda japoneza , turnati de 2 ori dintr-o ceasca in alta.

Intre timp am primit din  hong kong un ceai oolong numit Iron Buddha , care este exceptional.  Imi este  frica sa beau sa nu se termine , dar candva voi posta si despre ele.  Nu mi-am imaginat ca diferenta dintre ceaiurile ce se gasesc de aici si unu de la mama lor este asa de mare .  Zilele astea voi avea o turta de ceai doar a mea si imi voi procura cateva instrumente necesare in ale ceaiului. De abia astept. Cu siguranta vor veni cateva posturi (gata ma pun pe treaba).

Weekend-ul urmator sper sa termin cu pozele , si sa mai completez o sectiune sau doua lipsa. Pregatesc textul cu pu’erh ,  voi posta si cateva filmulete interesante.

Ma duc sa imi fac un ceai , ne auzim.

Categorii:jurnal, Taguri:, , , , , Adauga comentariu  
Adauga comentariul tau