Ginseng Oolong

31/07/2009, postat in ceai

Nu o sa scriu prea multe despre el deocamdata , dar voi updata acest post la un moment dat.  Dupa cum v-ati dat seama dupa nume , este un oolong amestecat cu ginseng. Aftertaste-ul este dat de ginseng, iar gustul de oolong.

Mie sincer nu prea imi place. De fapt nu imi plac amestecaturile de nici un fel, exceptand genmaicha (si cazurile cand pun eu iasomnie). Totusi , este foarte interesant. Si tine 10 infuzii pe putin (eu am facut 12). A trebuit sa iau pauza de masa pe la infuzia noua, ca deja eram obosit . Pe cand am  terminat de mancat s-a facut seara , asa ca ultimele poze sunt un pic “ciudate” sa zic asa.

Oricum , chiar daca mie nu imi place,  ceaiul e interesant si tine mult . De fapt e apreciat de foarte multi bautori de ceai, dar noa ,  cu gusturile nu te joci.  L-am preparat intr-un gaiwan, deoarece ceainicul meu il folosesc doar pentru oolong curat.  Infuziile , ca la majoritatea oolongurile , au fost scurte , de 10-15 secunde.Eu il am pentru ca Panco mi-a oferit o mostra .  Pentru cei din Cluj Napoca, Panco isi va deschide Miercuri 5 August magazinul de ceaiuri chinezesti pe Baba Novac nr 16.  O sa puteti cumpara ceai foarte bun acolo , si pe langa acest lucru, o sa vi se raspunda la toata intrebarile posibile :D.

Pentru prima data in Cluj , o sa puteti cumpara puerh si alte ceaiuri decente  direct de la un magazin.  O sa va zic mai multe despre Panco si magazinul lui intr-un alt post.

Categorii:ceai, Taguri:, , , , 2 comentarii  
Acest post are 2 comentarii :
02/08/2009, 13:23gry

Salut, Panco va avea si un magazin online?, sa putem si noi de prin alte parti sa bem un ceai bun?

03/08/2009, 09:58Cha

Salut ,
lucreaza la un magazin online si candva o sa fie si acela. Pana una alta , daca nu apare nimic , dau eu o fuga pana la voi si va aduc ceai de la el.

Adauga comentariul tau