Infuzor Piao I + 50 grame ceai

18/11/2010, postat in jurnal

Canton Tea, compania de la care ma aprovizionez destul de des,  are o promotie de Craciun. Pe blogul in engleza, am pus deja oferta lor , pe acest site o sa o pun in weekend. Pana atunci , o sa va mentionez pe rand ofertele lor care mi se pare in regula. Prima pe care vreau sa o mentionez e pentru cei ce vor sa vada daca ceaiul chinezesc e pentru ei sau nu.


Continut:

  • Ceainic Piao I (500 ml)
  • O cutie de ceai de (50g)
Cum ziceam, oferta e o buna introducere in ceaiul chinezesc. Acest tip de ceainic este una din cele mai bune introduceri in gong fu, la nivel de incepator. Cu acest tip de infuzor o sa obtineti fara prea mare efort mai multe randuri de infuzii din acelasi ceai, iar pe baza experientei, va va fi mult mai usor sa va decideti daca se merita sa investiti in gongfu cha. De asemenea, este un instrument foarte util la birou pentru cei ce practica deja gong fu cha. Pe langa infuzor, puteti opta pentru 50 de grame din una din urmatoarele categorii: iasomnie, alb, verde, oolong , negru , puerh sau ceai artizanal (flori care se defac) . Mentionez ca acest tip de infuzor folosesc eu la birou. Este foarte practic si aduce avantajele gong fu celor care nu au timp sau bani sa investeasca in instrumente gong fu.

Poti cumpara de aici.  Foloseste codul CHADAO pentru un discount de 10%.  Codul poate fi folosit pentru orice si oricate produse de pe site-ul lor.


Pretul aproximativ pentru acest pachet, cu tot cu transport, si reducerea aplicata este de 132 RON.  Daca nu puteti platii prin card sau paypal, pot comanda eu pentru voi ( iar pachetul va venii pe adresa dumneavoastra). Varianta care v-o recomand e cu  ceai verde pouchong.
Categorii:jurnal, Taguri:, , , 3 comentarii  
Acest post are 3 comentarii :
21/11/2010, 19:37urcan remus

cetipuri de infuzoare mai exista?

21/11/2010, 21:27Cha

In oferta lor de craciun mai au infuzor tip cana, doua feluri de ceainic de sticla si doua feluri de ceainice yixing. Fiecare din aceste obiecte vine impreuna cu setul aferent. Oferta lor completa de craciun este aici , iar oferta lor completa de accesorii este aici . Pentru toate este valabil codul din post.

In teorie, cel prezentat in post e ceainic, dar nu imi place sa il numesc asa, si din cand in cand imi scapa cuvantul ‘infuzor’. Ai intrebat cumva in general cate tipuri de infuzoare sunt, sau in oferta lor?

12/12/2010, 00:27assiris

Am intrat in posesia unui Infuzor Piao I + 50 grame ceai si vreau sa spun ca e cea mai frumoasa jucarie pe care mi-am facut-o dar de Craciun.

Adauga comentariul tau