Masă de ceai

18/12/2010, postat in instrumente

Nu de mult, mi-am cumparat o masă pentru ceai. Am văzut-o de ceva vreme în vitrina la Demmers (ceai nu îmi cumpăr de acolo, dar din când în când au anumite obiecte) şi în cele din urmă am intrat să îmi comand şi eu. Măsuţa a costat 300 de lei, un pic cam mult mi-a zis cineva (nu mă prea pricep la treburi de lemn). Deşi nu au trecut decât vreo 2-3 săptămâni,  lemnul a început să se crape, cea ce nu îmi place neapărat.

Lasând la o parte parţile astea, am observat ca e foarte comodă. Nu neapărat pentru mine, cat şi pentru cei care beau ceai cu mine.  Odată aşezat la măsuţă, se crează un sentiment de spaţiu separat de restul camerei.  E ceva ce trebuie incercat.  În viitor poate o să încerc să îmi fac şi eu una. Oricum, daca vă place sa beţi ceai aşezati jos, aşa ca mie, puteţi încerca o masuţă de genul.

Tea setup

Şi că veni vorba de Demmers, am mai observat un lucru în ultima vreme. Încep să apară accesoriile gong fu. Am văzut chiar un set intreg, cu tot cu tăviţă la ei (aviz cei din Cluj).  Asta înseamnă că începe să existe o cerere la noi, ori altfel, nu ar aduce.  Odată cu cererea, o sa apară şi produsele.  În prezent, stau foarte rău la majoritatea ceaiurilor chinezesti, dar au fost şi dăţi cand am văzut Yunan Gold bun.

Nu mă inţelegeţi greşit. Demmers fac treaba foarte bună şi oricine intră acolo poate vedea pasiunea vânzăorilor pentru ceai.  Dar ceaiul chinezesc e ceva aparte, iar din ceaiurile care le au ei, acestea reprezintă doar o mică parte.  Din păcate, oricât de bine intenţionaţi, fară suficient timp alocat,  cineva nu are cum să cunoască ceaiurile chinezeşti, şi chiar de ar face asta, nu vânzătorii aleg ceaiurile.

Categorii:instrumente, Taguri:, , Adauga comentariu  
Adauga comentariul tau