Plec in vacanta

09/08/2009, postat in jurnal

Desi nu pare dupa blog , am fost destul de ocupat cu site-ul in ultima perioada . Pe contul meu pe twitter se vad mai des update-uri. Am facut poze pentru mai multe ceaiuri , din care cateva le postez aici. Sigur sunt de 5-6 blog posturi. Cateva din ele se gasesc si pe blogul meu in engleza .

Pe langa poze , am cumparat ceaiuri si utensile noi , am facut contacte cu producatori de ceai care au fost destul de draguti sa imi ofere mostre (noi blog posturi 🙂 ).  Lucrez la galeriile de pe site-ul principal , precum si la content.  Se pregateste si un face lift pentru blog, dar pe mai incolo asa :).

Magazinul inca e in intarziere ,   deoarece sunt nevoit sa imi schimb locul de munca , nu va plictisesc cu detalii.

Plec o saptamana in Ungaria , intr-o tabara de vara Wing Chun, apoi am o saptamana pauza, in care voi fi prins cu hartogarii , apoi o saptamana prin alte tari. Probabil ne vedem in septembrie.  Nu uitati sa imi scrieti daca aveti intrebari , probabil o sa mai verific mailul din cand in cand , dar voi raspunde de pe adresa mea personala de yahoo . Celor care trebuie sa le trimit ceai prin posta,  in jur de 18-19 august cred ca o sa apuc .

Pana atunci , numai bine , iar mai jos ,cateva ceaiuri ce le ‘pregatesc’ .  Ne vedem in septembrie.

Categorii:jurnal, Taguri:, , un comentariu  
Acest post are un comentariu :
10/08/2009, 21:05gry

Vacanta placuta!
Poate treci si pe la mare, noi te asteptam.
Zambetul concubinei are si un nume chinezesc?

Adauga comentariul tau