Scurt Update

18/05/2013, postat in jurnal

Inca tot beau ceai in fiecare zi aproape, dar postez ma rar . Acum ca aproape s-a finalizat cu Compania Ceaiului (firma s-a mutat in Bucuresti), deja ma simt mai liber sa mai scriu din cand in cand.  Si mai ales, sunt liber sa spun ce nu imi place :).

Timpul la Compania Ceaiului a fost obositor. Partea administrativa din spate e foarte obositoare, mai ales cand ai un serviciu full time. Am intalnit foarte multi oameni okay, dar am intalnit si oameni carora nu le-as fi vandut ceai daca as fi avut alegerea. Drept urmare, unele ceaiuri nu au fost expuse niciodata.

Ceaiul e o marfa, ca oricare alta. Ramane o piata. Avand o afacere, realitatea asta o vezi altfel. Se vede foarte clar cum se formeaza opinii sau cum au fost influentati, atunci cand cumpara. Va place, nu va place, ceaiul  chinezesc e un lux, si nu  e unul necesar. Sunt mai multe hobby-uri nobile sa zic asa, care iti pot da acelasi efect. Nu e nici o poarta catre sanatate nici o poarta catre spiritualitate.  Proiectia noastra mentala il face asa.  Bineinteles, ceaiul poate fi folosit pentru amandoua motivele, dar la fel sta treaba cu multe alte lucruri. Ce zic eu e, daca cauti ceaiul pentru aceste lucruri, ignorand restul aspectelor din viata ta,  ai o problema.

Acestea fiind spuse, ma intreb. Care a fost rolul meu in crea aceasta proiectie. Categoric am combatut partea cu sanatatea, dar cu spiritualitatea? Cred ca am incurajat-o.  Acum ca ceaiul chinezesc a ajuns mainstream, ma intreb daca e bine ce am facut. Cred ca era inevitabil.

Update

Inca nu am trimis nici un pachet, mai adun inca doritori si dupa ma hotarasc.

http://taie.ro prinde contur. Site-ul e mai abstract, dar acolo ma aflu mai des si pun note care ma inspira.

 

 

 

 

 

Categorii:jurnal, Taguri: , 4 comentarii  
Acest post are 4 comentarii :
05/06/2013, 08:25Cadariu Horatiu

Buna ziua,
Am citit anuntul si comentariul d-voastra ( cu care sint de acord ) si am zis sa va intreb daca nu aveti
vreun ceainic invatat cu ceaiurile fermentate si pe
care sa vreti sa-l vindeti ?
Toate cele bune,
Horatiu

23/06/2013, 08:47Cha

Buna Horatiu, daca imi zici 2-3 cuvinte despre tine, poate iti fac cadou unul.

25/06/2013, 14:18Cadariu Horatiu

Buna ziua,
Un pret, chiar si simbolic, ar fi mai potrivit.
Cit despre mine, am pus destul de mult suflet in
alcatuirea materialelor de pe dvd-ul trimis acum
mai bine de un an…
Cele bune,
Horatiu

29/06/2013, 22:56Cha

In regula atunci 🙂

Adauga comentariul tau