Snow Dragon

01/08/2010, postat in alb,ceai

Snow Dragon este un ceai alb din Yunnan, produs in 2009.  Ca si celelalte (verzi) pe care le-am mai gustat, are un gust caracteristic acelei regiuni, dar are si o nota distincta. Forma este un pic mai speciala decat la alte ceaiuri din Yunnan . Fiecare bucata uscata este formata din doua frunze, rulate in forma de spirala. Daca il infuzati corect, ceaiul se va desface si veti putea observa frunzele intregi.Как найти идею для бизнеса?

Ceaiurile din Yunnan sunt foarte permisive, dar aveti grija sa nu turnati apa fierbinte direct pe ele, sau vor musca inapoi, si veti obtine infuzii amarui. Eu, folosind o cantitate destul de mare, am fost nevoit sa torn apa din gaiwan imediat ce am pus apa fierbinte. Pentru un ceai din aceasta categorie, se obtine un numar foarte mare de infuzii.

Acest ceai (si altele) le puteti comanda de la Yunnan Sourcing, dar sa fiti pregatiti  de explicatii la vama, si v-as recomanda sa nu comandati prea mult.  Oricum , daca vreti o mostra, eu va pot trimite sa vedeti cum e.

.gallery {
margin: auto;
background:#f5f5f5;
}

.gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%; }

.gallery img {
/** border: 2px solid #cfcfcf; */
background:#fff; border:2px solid #e8e8e8
}
.gallery-caption {
margin-left: 0;
color:#666
}

Nota: Initial am scris ca e verde, dar m-am inselat. Are toate caracteristicile unui alb (culoare infuzie + puf) , si dupa ce am cercetat un pic , mi-am confirmat .

Acest post are 3 comentarii :
09/01/2011, 16:15Mihai Buzatu

Este de o finete extraordinara acest Wue Long, doar ca in romania nu am gasit decat ceva mai slab calitativ. Acesta este din anglia?

09/01/2011, 17:06Cha

Wue Long ma gandesc ca te referi la Wu Long?

Oolong-uri se gasesc la drumul ceaiului (link in dreapta). Eu imi cumpar din Anglia, Taiwan si China. Acesta e din China (Yunnan) luat, si e un ceai alb.

17/03/2011, 08:02Sortimente de ceai: Snow Dragon – Yunnan Sourcing | Mihaela Anghel

[…] de a incepe acest articol va invit sa cititi si articolul lui Chadao (pe romana, engleza) despre acest sortiment de ceai, veti avea astfel ocazia de a afla parerea unei persoane […]

Adauga comentariul tau