Tot in manastire

03/04/2015, postat in jurnal

De cand am venit in aceasta tara, am baut de mai multe ori ceai servit de altii.  Pentru mine nu prea a fost comun acest lucru in trecut.  Acum, am inceput sa fac si eu ceai.

Desi am mai calatorit in trecut, pot sa zic ca doar acum am avut contact mai indelungat, in viata de zi cu zi, cu cultura chinezeasca.  Ce am scris pe acest blog ramane in picioare.  Nu mai am nici o indoiala de spiritul acestui blog.  Pana acum, nu aveam validarea explicita a  culturii despre care scriam. Acum o am.

Am inceput sa fac ceai si pot zice ca il fac la fel ca pana acum, iar oamenii de aici apreciaza felul in care il fac ceai.  Am reusit sa fac ceai pentru oameni de mai multe varste si din mai multe regiuni. Am reusit sa fac ceai si pentru calugari.

Nu pentru asta am venit, dar pot zice ca ma bucura . Pot continua studiul cu mai multe instrumente si cu un public mai sensibil – care a crescut asa.

 

 

Categorii:jurnal, Taguri: , Adauga comentariu  
Adauga comentariul tau