Trei Povesti

09/11/2010, postat in instrumente

Fiecare gaiwan de al meu are o mică poveste in spate. Se pare că toate au venit spre mine, nu le-am căutat  în mod express.  Nu o să zic povestea fiecăruia decât în mare, dar se pare că toate gaiwan-ele mele sunt legate de arte marţiale .sports74.ru

Primul din ele a fost iniţial în posesia lui Sifu Adrian Tautan.  Îl folosesc în special pentru ceaiurile care au nevoie de o temperatură mai ridicată, datorită pereţilor mai groşi.

Al doilea din ele,  a fost achiziţionat cu ocazia unei tabere de vară organizată tot de clubul de arte marţiale din care fac parte. L-am cumparat din Ungaria de la un fast food chinezesc, unde era afişat ca şi decor.  Tanti din China a fost deacord să mi-l vândă dar cu condiţia :  “Only for Chinese Tea” . Îl folosesc în special pentru ceaiurile care au nevoie de mult  spaţiu, cum ar fi  oolonguri  şi unele  ceaiuri verzi.
Hand Painted Gaiwan , Peony  Theme
Ultimul din ele l-am cumparat din Hong Kong cu ocazia călatoriei mele din Februarie-Martie.  Îl folosesc în special pentru ceaiurile care au nevoie de mai puţină căldura. Dă rezultate excelente cu ceaiuri verzi, albe şi galbene.

Adauga comentariul tau