Update – Pagina de accessorii

19/05/2009, postat in jurnal

A mai trecut o saptamana , timp in care am  mai muncit una alta la site.  Cea mai importanta realizare este pagina de cesti si  accesorii , mai ales galeria din  acea pagina.  Pagina nu este 100% completa , dar am pus-o sus oricum.  Urmeaza sa mai scriu despre filtre si fierbatoarele de apa.

Saptamana trecuta mi-am cumparat un pu’erh viu (foarte bun as putea adauga) , si am pregatit o tura de poze legata de prepararea lui.  Cred ca au iesit 10 ture de ceai pe putin.

Pe langa pu’erh , am pregatit si o serie de poze cu un oolong ce l-am primit din hong kong.  Posturile care vor veni o sa contina  si indicatii despre ceai , iar apoi  vor fi transformate in pagini pentru site.

In afara de poze si text pe site , mi-am cumparat o carte noua despre ceai , foarte buna , despre care o sa scriu mai incolo.  Am reusit sa imi gasesc un trepied mic , pe care il folosesc pentru poze.  Rezultatele se vad la pagina  de cesti si accessorii , din sectiunea prepararea ceaiului.   Din tot procesul , prelucrarea pozelor mi-a dat cel mai mult de furca. E destul de nasol , initial imi imaginam ca o sa fie mai usor.  M-am straduit , dar pozele sunt departe de calitatea pe care mi-o doresc.

Saptamana asta sper sa termin cu harta siteului si sa pun cateva retete cu ceai la sanatate , ca sa am majoritatea sectiilor acoperite.

Ah , si ca un hint , se va deschide un tea shop nou in cluj.  Cu ceai de calitate.  Si cu un om de calitate. O sa intreb daca am voie sa dau hint-uri , daca nu anunt iar cand se deschide.

Ultimul ceai care l-am facut inainte sa scriu acest post a fost unul galben.

E bun ceaiul , dar nu am alt punct de reper nu sunt convins inca daca asa trebuie sa fie ceaiurile galbene. Dupa ce mai obtin cel putin unul din sursa sigura , voi mai scrie despre asta mai in detaliu.

Numa bine.

Update:

Odata cu update-u de aseara cu pagina de accesorii am pus si un bug , linkul catre blog  de pe pagina principala nu mai era corect. L-am fixat pe loc. Neatentia e lucru rau.

Adauga comentariul tau