White Dragon Pearls

28/04/2010, postat in alb,ceai

Un ceai alb excelent care se gaseste si la noi in tara, la Drumul Ceaiului.  Un ceai iertator, ca si majoritatea ceaiurilor albe, care suporta temperaturi mai inalte (dar nu foarte).

Cand preparati acest tip de ceai,  e indicat sa folositi portelan si sa il infuzati de mai multe ori. De asemenea, frunzele trebuie sa aiba loc sa se deschida. Un gaiwan sau un ceainic de sticla sunt numai bune  pentru acest tip de ceai.  Fiind rulate manual, e indicat sa clatiti ceaiul inainte de a il bea. Acest lucru se face turnand apa fierbinte peste frunze, apoi varsand infuzia repede.

Categorii:alb, ceai, Taguri:, , , 2 comentarii  
Acest post are 2 comentarii :
07/08/2010, 21:16Ceai facut la rece @ Calea Ceaiului

[…] astea, am folosit Yunnan Gold, dar am obtinut rezultate foarte foarte bune cu oolong-uri si cu white dragon pearl.  Folosind metoda urmatoare, care este foarte simpla,  veti obtine rezultate foarte […]

08/07/2011, 15:30Drumul Ceaiului @ Calea Ceaiului

[…] White Dragon Pearls […]

Adauga comentariul tau